استانبول یکی از زیباترین و تاریخیترین شهرهای ترکیه است. مسافران این شهر اغلب مشتاق تماشای مساجد زیبا، موزههای دیدنی و مراکز خرید لوکس آن هستند. برخی دیگر نیز برای تجربه تفریحات مختلف و لذت بردن از سواحل استانبول به این شهر سفر میکنند.
برای چشیدن طعم غذاهای خوشمزه در سفر به استانبول، باید رستورانهای مناسب را پیدا کنید. برخی از گردشگران برای تجربه غذاهای محلی ترکیه به این شهر سفر میکنند. اما انتخاب رستورانهای مناسب میتواند تجربه غذایی شما را بهبود بخشد.
در این مطلب پنج رستوران جذاب در استانبول را معرفی میکنیم که با مراجعه به آنها میتوانید طعم اصیل غذاهای ترکی را تجربه کنید.
کاسب اوسمان
رستوران کاسب اوسمان یکی از بهترین رستورانهای استانبول است که میتوانید در آن انواع غذاهای محلی را امتحان کنید. این رستوران در محله سیرکجی در قلب شهر قدیمی استانبول قرار دارد. انواع کبابهای ترکی و غذاهای سنتی با گوشت را میتوانید در این رستوران سفارش دهید. مکان این رستوران در خیابان هوجا پاشا است.
یانیالی
یانیالی یک رستوران محلی دیگر در استانبول است که با مراجعه به آن میتوانید انواع غذاهای سنتی ترکی را تجربه کنید. این رستوران با نام “یانیالی” در نزدیکی بازار ماهیفروشها در محله “کادیکوی” استانبول قرار دارد. جالب است بدانید که این مکان توسط یک مهاجر یونانی در گذشته تأسیس شده است.
اگر به دنبال خوشمزهترین غذا در این رستوران هستید، پیشنهاد میشود که کوفته یانیالی را امتحان کنید. برای تهیه این کوفته از بادمجانهای کبابی استفاده میشود. همچنین میتوانید انواع غذاهای محلی استانبول را برای ناهار و شام در این رستوران سفارش دهید.
کانات لوکانتاسی
رستوران کانات لوکانتاسی، یکی از قدیمیترین رستورانهای محلی استانبول است که با ۱۰۰ سال سابقه، در منطقه آسیایی استانبول واقع شده است. این رستوران در مرکز محله اسکودار قرار دارد و میتوانید انواع غذاهای ترکی و عثمانی را از منوی خود این رستوران سفارش دهید.
یکی از ویژگیهای برجسته این رستوران این است که غذاهای آن بیتاخیر آماده و پخته شده است و شما میتوانید غذای مورد علاقه خود را از ویترین انتخاب کنید تا فوراً برای شما سرو شود.
از بین غذاهایی که در این رستوران محلی ارائه میشود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
به علاوه، میتوانید دسرهای خوشمزه مختلف را به همراه غذای اصلیتان سفارش دهید.
سِن لوکانتا
اگر به دنبال رستورانی محلی در منطقه “بستانچی” از بخش آسیایی شهر استانبول هستید، ما به شما رستوران “سِن لوکانتا” را توصیه میکنیم. در این رستوران میتوانید انواع غذاهای مختلف از کلهپاچه تا مرغ سوخاری را سفارش دهید. یکی از خوشمزهترین غذاهایی که در این رستوران میتوانید امتحان کنید، پیده است. این پیدهها در یک اجاق چوبی آماده میشوند و طعم بینظیر آن برای مدت طولانی در ذوق شما میماند.
برای میوهنوشیدنی میتوانید به نوشیدنیهای قدیمی با نامهای “komposto” که میوههای کمپوت شده را نشان میدهد و “serbet” که معنای آبمیوه شیرین را دارد، مراجعه کنید. در برخی رستورانها میتوانید آبمیوههای سنتی که در آشپزخانههای عثمانی تهیه میشدند را پیدا کنید.
لادِس
در سال ۱۹۸۶، یک کافهرستوران جذاب و مدرن در خیابان استقلال نزدیک به میدان تکسیم در استانبول با نام “لادِس” افتتاح شد. این مکان پس از ۳۸ سال هنوز فعالیت خود را ادامه میدهد و به یکی از کافهرستورانهای قدیمی شهر تبدیل شده است. در “لادِس” میتوانید انواع دسرها، غذاهای سنتی ترکی و چای را سفارش دهید. بین دسرهای محبوب این کافه رستوران میتوان به نامهای زیر اشاره کرد:
در ادامه لیستی از رستورانهای برتر استانبول که غذاهای محلی خود را ارائه میدهند را میبینید:
تا به اینجا در این نوشتار بهترین رستورانهای استانبول که میتوانید در آنها انواع غذاهای محلی ترکیه را تجربه کنید را معرفی کردیم. اگر تمایل دارید زمانی که به ایران بازمیگردید، یک تجربه خاطرهانگیز از سفر به استانبول در ذهنتان باقی بماند، حتماً به این رستورانها سر بزنید و غذاهای لذیذ آن را امتحان کنید.
در ادامه غذاهای محلی ترکیه را معرفی میکنیم تا بدانید کدام غذا را در رستورانهای محلی استانبول سفارش بدهید.
غذاهای محلی ترکی
اطعمههای محلی این کشور را میتوان به چند دسته تقسیم کرد. از شیرینی ها و باقلوا ترکیه گرفته تا چای و قهوه و غذاهایی که به عنوان وعده میانی و اصلی سرو میشوند. با سفر به این شهر میتوانید تمام این انواع خوراکیهای لذیذ را در رستورانها و کافه های سنتی آنجا تجربه کنید. در این بخش از مقاله میخواهیم چند تا از غذاهای اصلی ترکیه را معرفی کنیم.
کوفته ترکی یک غذای محلی خوشمزه از کشور ترکیه است. این کوفته با کوفته تبریزی تفاوت دارد و برای آمادهسازی از ادویههای تندی مانند زنجبیل، زیره سبز و سماق استفاده میشود.
کباب دونر: یکی از کبابهای خوشطعم و محبوب ترکیه است که احتمالاً در ایران هم آن را نوش جان کردهاید. حتماً باید طعم اصلی کباب ترکیه را در رستورانهای استانبول تجربه کنید.
پیتزای لاه ماجون، یک غذای مشهور ترکیه است. این نوع پیتزا از مواد مختلفی نسبت به پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی تهیه میشود. برای آمادهسازی آن، ابتدا یک نان بسیار نازک را برمیدارند و سپس گوشت طعمدار، سبزیجات و آبلیموی تازه روی آن قرار میدهند.
کارنیاریک یک غذای خوشمزه از کشور ترکیه است که به آن دلمه بادمجان هم میگویند. برای آمادهسازی آن از گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجهفرنگی و ادویه استفاده میشود. تمام این مواد درون بادمجان قرار میگیرند و سپس داخل فر یا تابه سرخ میشوند.
مانتی یکی از وعدههای خوشمزه ترکیه است که از گوشت چرخ کرده، خمیر، تخم مرغ و ادویههای مختلف برای تهیه آن استفاده میشود و سپس با ماست یا کشک سرو میشود.
پیشنهاد : آشنایی با استانبول
پیشنهاد : جاهای دیدنی استانبول
پیشنهاد : آشنایی با محله بالات استانبول
جمعبندی
اگر تمایل دارید تا سفر کاملی به شهر استانبول داشته باشید، حتماً باید غذاهای محلی ترکی را در رستورانهای این شهر تجربه کنید. در این مقاله پنج رستوران برتر استانبول را معرفی کردهایم که میتوانید در آنها انواع غذاهای محلی را سفارش دهید. در بخش پایانی مقاله، نیز غذاهای محلی ترکیه را ذکر کردهایم تا بتوانید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید و در زمان سفارش غذا، بهتر تصمیم بگیرید.