طعم آذربایجان در بشقاب: سفری به دنیای غذاهای خوشمزه باکو
آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که به دنبال تجربیات جدید و جذاب در سفرهای خود هستند؟ اگر پاسخ شما مثبت است، با ما همراه شوید تا سفری به دنیای رنگارنگ و خوشمزه غذاهای باکو، پایتخت زیبای آذربایجان، داشته باشیم.
غذاهای آذربایجانی، با طعم های غنی و متنوع، از گذشته تا به امروز زبانزد خاص و عام بوده اند. در این سفر، با هم به دنیای غذاهای محلی باکو، از دلمه های پر عطر و طعم تا کباب های خوشمزه و شیرینی های لذیذ، قدم خواهیم گذاشت.
### دلمه: طعم خوش آشنایی با رایحه ای متفاوت
دلمه، غذای محبوب بسیاری از مردم ایران و آذربایجان، با ظاهری آشنا اما طعمی منحصر به فرد در باکو سرو می شود. برگ های کاهو، کلم یا برگ مو، مخفیگاه خوشمزهای برای برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویههای خاص آذربایجانی مانند دارچین، رازیانه و نعناع هستند.
### لوله کباب: کبابی با رایحه آذربایجانی
در باکو، کباب های مختلفی با طعم خاص خود انتظار شما را میکشند. لوله کباب، با گوشت چرخ کرده، پیاز، نعناع خشک، بلغور، سیر و ادویههایی مخصوص، بر روی منقل آماده می شود و با نان لواش و سس مخصوص که از گوجه فرنگی تازه، پیاز، ادویههای مختلف و گشنیز تهیه شده، سرو می شود.
### لاوانجی: مرغ شکم پر با طعم آجیل
لاوانجی، مرغ شکم پر با طعمی بینظیر، یک غذای محبوب دیگر در باکو است. آجیل و مغزهای مختلف مانند کشمش، گردو، آلو و سبزیجات معطر در داخل مرغ قرار میگیرند و آن را به یک غذای لذیذ و فراموش نشدنی تبدیل میکنند.
### دوشبارا: ذائقه ای جدید با طعم گوشت و سبزیجات
دوشبارا، غذای منحصر به فردی با طعم و ظاهری جدید، در لیست محبوبترین غذاهای باکو قرار دارد. خمیر آرد گندم با گوشت گوساله، سبزیجات معطر، گوجه فرنگی، پیاز و ادویه پر شده و در آب گوشت پخته می شود.
### پلو: رنگی از طعم های آذربایجانی
در باکو، پلو با ترکیبی از سبزیجات، گوشت و ادویههای معطر آماده میشود و تنوع فراوانی دارد. کورما پلو، تویوخ پلو و سیودلی پلو، از معروفترین پلوهای آذربایجانی هستند.
### بالیق: ماهی کبابی با سس آلوی ترش
بالیق، ماهی کبابی با سس آلوی ترش، غذای محبوبی در باکو است. کشور آذربایجان، به دریای خزر دسترسی دارد و به همین دلیل، غذاهای دریایی از قدیم در این کشور محبوب بودهاند.
### باقلوای آذربایجانی: شیرینی خوشمزه با طعم آجیل
باقلوا، شیرینی خوشمزه و محبوب در آذربایجان، با چند لایه خمیر و آجیل فراوان تهیه میشود.
### آش دوغ: آش خوشمزه با طعم دوغ
آش دوغ، با دوغ، برنج، آرد، نخود، سبزی و سیر تهیه میشود و در برخی مواقع با کوفتههای قلقلی کوچک سرو میشود.