پشت پرده انفجار پیجرها در لبنان

## انفجار پیجرها در لبنان: یک هک اطلاعاتی یا مشکل فنی؟

اخیرا، انتشار تصاویری از انفجار پیجرها در لبنان، سوالات بسیاری را در اذهان عمومی ایجاد کرده است. این اتفاق، موجب نگرانی و بحث های داغی در مورد ماهیت و دلیل انفجار این دستگاه های ارتباطی شده است.

بر اساس گزارش های منتشر شده، این انفجارها در بیروت، پایتخت لبنان، رخ داده است. شبکه خبری الجزیره در گزارشی این انفجارها را یکی از بزرگترین نفوذهای اطلاعاتی و جاسوسی توصیف کرده است.

یک منبع امنیتی به الجزیره اعلام کرده است که انفجار سیستم‌های ارتباطی در لبنان ناشی از هک به وسیله تکنولوژی بی‌سیم بوده است. این منبع مدعی شده است که سیستم‌های اتصالی که برخی از نیروهای حزب الله آنرا حمل می‌کردند در برخی از مناطق لبنان منفجر شد.

بر اساس گزارش‌ها، این انفجارها در برخی از مناطق ضاحیه جنوبی بیروت، البقاع و جنوب لبنان صورت گرفته است.

پیجر چیست؟

پیجر، دستگاه قابل‌حملی است که برای دریافت پیام‌های متنی (حرف و عدد) و صوتی با کمک امواج رادیویی استفاده می‌شود. با دستگاه پیجر تنها می‌توان پیام را دریافت کرد و فرستادن پیام به آن با تلفن انجام می‌شود.

پیجرها در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی توسعه یافتند و در دهه‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفتند. با ظهور تلفن‌های همراه، استفاده از پیجرها به طور چشمگیری کاهش یافت و امروزه در موارد خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انفجار پیجرها چگونه اتفاق می‌افتد؟

گزارش‌ها حاکی از آن است که انفجار پیجرها با داغ شدن بیش از حد باتری لیتیومی همراه بوده است. بر اساس گزارش‌های مرکز خبری، این باتری‌ها در صورتی‌که بیش از اندازه داغ شوند ممکن است ذوب شوند و آتش بگیرند.

از باتری‌های لیتیومی قابل شارژ در طیف گسترده‌ای از محصولات از گوشی‌های موبایل گرفته تا لپ‌تاپ و خودروهای برقی استفاده می‌شود. آتش ناشی از انفجار این باتری‌ها می‌تواند حرارتی تا ۵۹۰ درجه سانتی‌گراد تولید کند.

پیجر به سادگی کار می‌کند: کاربران کدی را در دستگاه وارد می‌کنند که به مرکز یا سیستم دریافت کننده ارسال می‌شود. این سیستم، یک اعلان به پیجر می‌فرستد. پیجر می‌تواند پیام‌های متنی یا اعلان‌های کوتاه را نمایش دهد. در برخی مدل‌ها، کاربران می‌توانند به پیام‌ها پاسخ دهند یا شماره خاصی را شماره گیری کنند.

اگرچه استفاده از پیجرها با ظهور گوشی‌های هوشمند به طور قابل توجهی کاهش یافته است، اما همچنان در برخی از زمینه‌های تخصصی مانند بیمارستان‌ها و مراکز مراقبت‌های بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بر اساس اطلاعات اولیه، رخنه روز سه شنبه ممکن است به دلیل داغ شدن بیش از حد باتری دستگاه و انفجار آن باشد. همچنین گمانه زنی‌های نادرستی در مورد ورود دسته جدیدی از پیجرهای مشکوک وجود دارد.

مجله گردشگری و هتل و تور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *