سفر به بهشت گمشده: دریاچه سراگاه

چشمانتان را ببندید و خود را در دل طبیعتی بکر و سرسبز تصور کنید. هوای دلپذیر و عطر دلنشین جنگل شما را به آرامشی وصف ناپذیر می‌برد. در میان خانه‌های روستایی زیبا با باغ‌های میوه‌های خوشرنگ قدم می‌زنید و با لبخند به شالی‌کاران سخت‌کوش سلام می‌دهید. اما این فقط آغاز سفرتان است. به زودی به مکانی رویایی و بی نظیر می‌رسید که شما را از دنیای شلوغ و روزمره جدا می‌کند: دریاچه سراگاه.

دریاچه سراگاه

دریاچه سراگاه که گاه با نام “سه راه گاه” نیز شناخته می‌شود، در واقع یک آبگیر کوچک است که نمونه‌های مشابه آن در استان‌های گیلان و مازندران زیاد دیده می‌شود. اهالی روستا به آن سد خاکی می‌گویند. این دریاچه بهشت ماهیگیران محلی است و منبع درآمدی برای آنها محسوب می‌شود. اما زیبایی و هوای دلپذیر سراگاه، سالانه گردشگران زیادی را از سراسر کشور به سوی خود جذب می‌کند.

آب شفاف دریاچه از چشمه‌های زیرزمینی متعددی که در بستر آن قرار دارند تأمین می‌شود. انعکاس درختان، تپه‌ها و آسمان در آب زلال دریاچه، منظره‌ای خیره‌کننده را خلق کرده است.

سراگاه در دل کوه‌های تالش، در میان شالیزارهای برنج و در دهستان ساحلی جوکندان قرار دارد. این بهشت گمشده فقط 10 کیلومتر با شمال غرب شهر تالش فاصله دارد.

اگر عاشق کمپینگ و شب‌مانی در طبیعت هستید، سراگاه فرصتی عالی برای شماست. چادر خود را در کنار دریاچه برپا کنید و شب را با صدای دلنشین طبیعت به صبح برسانید.

بعد از لذت بردن از طبیعت بکر سراگاه و بازدید از زیبایی‌های روستای اطراف، می‌توانید به کشف جاذبه‌های گردشگری تالش بپردازید.

پارک جنگلی سیاه داران، منطقه ییلاقی دوخاله کوه تالش، غار سوباتان، جنگل گیسوم، منطقه ییلاقی سوباتان، آبشار ورزان، حمام قدیمی مریان، قلعه سلسال، کاخ ییلاقی و قشلاقی نصرالله خان یا سردار امجد، حمام قدیمی آق اولر، مناطق باستانی تول و بقعه شاه میلرزان، تنها بخشی از جواهر طبیعی و تاریخی تالش هستند.

مجله گردشگری و هتل و تور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *